Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clayton e romario Songtekst: outra vida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clayton e romario - outra vida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van outra vida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clayton e romario! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clayton e romario en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals outra vida .

Origineel

Eu me perdi ali, não deu pra disfarçar. Em meio a multidão parei no seu olhar. Busquei coragem no meu medo pra te convencer. Parece que faz tanto tempo que eu te conheço. E sinto gosto da sua boca sem ter o seu beijo. Seu beijo. Até parece que com essa cena eu já sonhei. E se eu vivi em outra vida com você eu sei. Eu sei. Quero ter o teu sorriso. Seu amor e o que eu preciso. Pra viver. Esperei todo esse tempo. Pra viver esse momento. Com você, com você

 

Vertaling

Ik ben daar verdwaald, ik kon het niet verbloemen. In de menigte stopte ik in je ogen. Ik zocht moed in mijn angst om je te overtuigen. Het lijkt zo lang geleden dat ik je kende En ik proef je mond zonder je kus. Je kus. Het lijkt erop dat ik deze scène al gedroomd heb. En als ik een ander leven met je heb geleefd, weet ik het. Ik weet het. Ik wil jouw glimlach hebben. Uw liefde en wat ik nodig heb. Pra live. Ik heb al die tijd gewacht Om dit moment te beleven. Met jou, met jou