Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clean bandit Songtekst: a e alexis raphael remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clean bandit - a e alexis raphael remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a e alexis raphael remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clean bandit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clean bandit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a e alexis raphael remix .

Origineel

I'm a snake, I'm a tricky little freak, I'm a killer you won't see me as I slither down the street I make noise and I'm poised like a train as you please, I make heat when I tweet I am the real McCoy, All the lies that you say to me, better pray for me, Better kill me or pay for me, Gotta get what you want, get what you want, And all those things that I see you do, they make me breathe for you, I better kiss you or kill you too, Gotta get what you want, get what you want, get what you want. Da da da da da, da, da da da, da da da, da da da da da da da da Da da da da da, da, da da da, da da da, I'm a, I'm a, I'm a, I'm a I'm ae for you, I'm a predator, huh, predator Gonna make you right, gonna edit ya, huh, edit ya So now you sit and you watch TV, It's mostly channel 3 'cause we don't pay our license fee, Gotta get what you want, get what you want, get what you want So many things that you said we'd do, If only that were true, it seems your great plan has fallen through Hey, mm, yeah, yeah, Da da da da da, da, da da da, da da da, da da da da da da da da Da da da da da, da, da da da, da da da, da da da da da da da da In the beginning the light shone bright with possibilities, It's still shining 'cause it runs on electricity, So don't stop dreaming of the man that you could be, Just give me a hand my friend be cool be strong ande with me

 

Vertaling

Ik ben een slang, ik ben een lastige kleine freak, Ik ben een moordenaar, je zult me ??niet zien als ik over straat glijd Ik maak geluid en ik sta klaar als een trein zoals je wilt, Ik maak warmte als ik tweet Ik ben de echte McCoy, Alle leugens die je tegen me zegt, bid voor mij, Je kunt me beter doden of voor me betalen, Moet krijgen wat je wilt, krijgen wat je wilt, En al die dingen die ik je zie doen, ze laten me ademen voor jou, Ik kan je beter kussen of je ook doden, Moet krijgen wat je wilt, krijgen wat je wilt, krijgen wat je wilt. Da da da da da, da, da da da, da da da, da da da da da da da da Da da da da da, da, da da da, da da da, Ik ben, ik ben, ik ben, ik ben een Ik ben voor jou, ik ben een roofdier, he, roofdier Ik ga je goed maken, ga je bewerken, he, bewerk je Dus nu zit je en kijk je tv, Het is meestal kanaal 3 omdat we onze licentiekosten niet betalen, Moet krijgen wat je wilt, krijgen wat je wilt, krijgen wat je wilt Zoveel dingen die je zei dat we zouden doen, Als dat maar waar was, lijkt het erop dat je grote plan is mislukt Hey, mm, ja, ja, Da da da da da, da, da da da, da da da, da da da da da da da da Da da da da da, da, da da da, da da da, da da da da da da da da In het begin scheen het licht helder met mogelijkheden, Het schijnt nog steeds omdat het op elektriciteit werkt, Dus stop niet met dromen over de man die je zou kunnen zijn, Geef me een hand, mijn vriend, wees cool, wees sterk en met mij