Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clean bandit Songtekst: symphony

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clean bandit - symphony ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van symphony? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clean bandit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clean bandit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals symphony .

Origineel

[Verse 1] I’ve been hearin' symphonies Before, all I heard was silence A rhapsody for you and me And every melody is timeless Life was stringin' me along Then you came and you cut me loose Was solo, singin' on my own Now I can’t find the key without you [Pre-Chorus] And now your song is on repeat And I’m dancin' on to your heartbeat And when you’re gone, I feel incomplete So, if you want the truth [Chorus] I just wanna be part of your symphony Will you hold me tight and not let go? Symphony Like a love song on the radio Will you hold me tight and not let go? [Verse 2] I’m sorry if it’s all too much Every day you’re here, I’m healin' And I was runnin' outta luck I never thought I’d find this feelin' 'Cause I’ve been hearin' symphonies Before all I heard was silence A rhapsody for you and me (A rhapsody for you and me) And every melody is timeless [Pre-Chorus] And now your song is on repeat And I’m dancin' on to your heartbeat And when you’re gone, I feel incomplete So, if you want the truth [Chorus] I just wanna be part of your symphony Will you hold me tight and not let go? Symphony Like a love song on the radio Will you hold me tight and not let go? [Interlude] Ah, ah, ah, ah-ah-ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah-ah-ah, ah, ah, ah [Pre-Chorus] And now your song is on repeat And I’m dancin' on, to your heartbeat And when you’re gone, I feel incomplete So if you want the truth (Oh) [Chorus] I just wanna be part of your symphony Will you hold me tight and not let go? Symphony Like a love song on the radio Symphony Will you hold me tight and not let go? Symphony Like a love song on the radio Will you hold me tight and not let go?

 

Vertaling

[Verse 1] I've been hearin' symphonies Before, all I heard was silence Een rapsodie voor jou en mij And every melody is timeless Life was stringin' me along Toen kwam jij en maakte me los Was solo, zingend in mijn eentje Now I can't find the key without you [Pre-Chorus] And now your song is on repeat And I'm dancin' on to your heartbeat And when you're gone, I feel incomplete So, if you want the truth [Chorus] I just wanna be part of your symphony Wil je me stevig vasthouden en niet loslaten? Symphony Als een liefdesliedje op de radio Wil je me stevig vasthouden en niet meer loslaten? [Verse 2] I'm sorry if it's all too much Every day you're here, I'm healin' And I was runnin' outta luck I never thought I'd find this feelin' 'Cause I've been hearin' symphonies Before all I heard was silence Een rapsodie voor jou en mij And every melody is timeless [Pre-Chorus] And now your song is on repeat And I'm dancin' on to your heartbeat And when you're gone, I feel incomplete So, if you want the truth [Chorus] I just wanna be part of your symphony Hou je me stevig vast en laat je me niet los? Symphony Als een liefdesliedje op de radio Will you hold me tight and not let go? [Interlude] Ah, ah, ah, ah-ah-ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah-ah-ah, ah, ah, ah [Pre-Chorus] And now your song is on repeat And I'm dancin' on, to your heartbeat And when you're gone, I feel incomplete So if you want the truth (Oh) [Chorus] I just wanna be part of your symphony Will you hold me tight and not let go? Symphony Als een liefdesliedje op de radio Symphony Will you hold me tight and not let go? Symphony Als een liefdesliedje op de radio Will you hold me tight and not let go?