Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cleber e cauan Songtekst: olha a falta que cê faz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cleber e cauan - olha a falta que cê faz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van olha a falta que cê faz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cleber e cauan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cleber e cauan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals olha a falta que cê faz .

Origineel

“Tô” meio com medo de entrar nesse local. Meus amigos vieram pra dar um apoio moral. É a primeira vez que saio sem você. Já me convenceram que o melhor é beber. É a tal da noitada que há anos eu não vou. Metade da chance de arrepender. Metade da chance de ser feliz. E te esquecer. Já calculei o risco e o prejuízo. Já tenho uma resposta pra você. Olha a falta que “cê” faz ó. Olha a falta que “cê” faz ó. Nenhuma, nenhuma, nenhuma. Se eu soubesse o quanto é bom ficar solteiro. Eu não tinha dividido o brigadeiro

 

Vertaling

Ik ben een beetje bang om hier naar binnen te gaan. Mijn vrienden zijn hier voor morele steun. Het is de eerste keer dat ik zonder jou uit ga. Ze hebben me er al van overtuigd dat drinken het beste is om te doen. Het is dat avondje uit waar ik al jaren niet meer ben geweest. Een halve kans om er spijt van te krijgen. De helft van de kans om gelukkig te zijn. En jou vergeten. Ik heb het risico en de schade berekend. Ik heb een antwoord voor je. Kijk eens hoe erg je gemist wordt. Kijk hoeveel je mist. Geen, geen, geen. Als ik eens wist hoe goed het was om vrijgezel te zijn. Ik zou de brigadeiro niet gedeeld hebben