Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cleiton e camargo Songtekst: casa no campo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cleiton e camargo - casa no campo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van casa no campo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cleiton e camargo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cleiton e camargo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals casa no campo .

Origineel

Eu quero uma casa no campo. Onde eu possa compor muitos rocks rurais. Tenha somente a certeza. Dos amigos do peito e nada mais. Eu quero uma casa no campo. Onde eu possa ficar do tamanho da paz. E tenha somente a certeza. Dos limites do corpo e nada mais. Eu quero carneiros e cabras pastando solenes. No meu jardim. Eu quero o silêncio das línguas cansadas. Eu quero a esperança de óculos. Meu filho de cuca legal. Eu quero plantar e colher com a mão. A pimenta e o sal. Eu quero uma casa no campo. Do tamanho ideal, pau-a-pique e sapé. Onde eu possa plantar meus amigos. Meus discos meus livros. E nada mais

 

Vertaling

Ik wil een huis op het platteland. Waar ik veel country rock kan schrijven. Heb alleen de zekerheid Van boezemvrienden en niets anders. Ik wil een huis op het platteland. Waar ik zo groot kan zijn als vrede. En heb alleen de zekerheid. Van de grenzen van het lichaam en niets meer. Ik wil dat schapen en geiten plechtig grazen In mijn tuin Ik wil de stilte van vermoeide tongen. Ik wil de hoop van een bril. Mijn zoon met een koel hoofd. Ik wil planten en oogsten met mijn hand. De peper en het zout. Ik wil een huis op het platteland. Precies de juiste maat, baksteen en mortel. Waar ik mijn vrienden kan planten. Mijn platen en mijn boeken. En niets anders.