Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cleiton e camargo Songtekst: essa tal solidão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cleiton e camargo - essa tal solidão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van essa tal solidão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cleiton e camargo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cleiton e camargo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals essa tal solidão .

Origineel

Suas palavras já não me convencem mais. Por mais que eu tente. Não dá pra voltar atrás. Não dá pra acreditar. Você mentiu demais. Suas desculpas eu sei que não vão colar. É só notar a tristeza no meu olhar. Pra ver que, com você, perdi a minha paz. De repente você vem me dizer. Sem o meu amor pra viver, não dá. REFRÃO. Me acostumei com essa tal solidão. Fiz um remendo no meu coração. Não adianta querer me iludir. Mais uma vez eu não vou cair. Nessa história de deixar pra depois. Quase nada restou de nós dois. Eu já sofri demais. Eu já sofri demais

 

Vertaling

Je woorden overtuigen me niet meer. Hoe hard ik het ook probeer. Ik kan het niet terugnemen. Ik kan je niet geloven. Je hebt te veel gelogen. Ik weet dat je smoesjes niet blijven hangen. Kijk naar de droefheid in mijn ogen Om te zien dat ik, met jou, mijn rust verloor. Plotseling kom je me vertellen Ik kan niet leven zonder mijn liefde. VOORKANT. Ik raakte gewend aan deze eenzaamheid. Ik maakte een patch in mijn hart. Het heeft geen zin om mij voor de gek te houden. Nogmaals, ik zal niet vallen. Dit verhaal om het voor later te bewaren. Er is bijna niets meer over van ons tweeën. Ik heb al te veel geleden. Ik heb al te veel geleden