Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clementina de jesus Songtekst: cocorocó

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clementina de jesus - cocorocó ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cocorocó? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clementina de jesus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clementina de jesus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cocorocó .

Origineel

Cócorocó o galo já cantou. levanta nêgo tá na hora. de tu ir pro batedor. Ó nêga me deixa dormir mais um bocado. não pode ser, porque. o sinhorio está zangado com você. Ainda não pagaste a casa este mes. levanta nêgo que só faltam dez pra seis. Nêga me deixa dormir. eu hoje me sinto cansado. O relógio da parede talvez. esteja enganado. Nêga me deixa dormir. eu hoje me sinto doente. Deixa de fita malandro. você não quer ir pro batente

 

Vertaling

Cócorocó o galo já cantou. levant nêgo está hora. de tu ir pro batedor. Laat me nog wat slapen. Dat kan niet, want de huisbaas is boos op je. Je hebt het huis deze maand nog niet betaald. Sta op, we zijn pas tien voor zes. Schatje, laat me slapen. Ik voel me moe vandaag. De klok aan de muur misschien. Ik heb het mis. Laat me slapen. Ik voel me ziek vandaag. Stop met stout zijn. Je wilt niet gaan werken.