Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: 50 tears for every kiss

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - 50 tears for every kiss ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 50 tears for every kiss? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 50 tears for every kiss .

Origineel

Oh, I'm paying for your kisses In the tears I shed for you Fifty tears for every kiss you For a love that wasn't true Oh, I bought so many kisses When I didn't know the cost But the time has come to pay you For the love that I have lost Fifty tears for every kiss you Oh, the price was high, it's true But I'll shed a million more, dear For only one more kiss from you Yes, I'm paying for your kisses And I'll pay with from my heart Fifty tears for every kiss you For the love that fell apart Yes, I'm paying for your kisses And I'll pay with from my heart Fifty tears for every kiss you For the love that fell apart For the love that fell apart

 

Vertaling

Oh, ik betaal voor je kussen In de tranen die ik voor je vergoot Vijftig tranen voor elke kus van jou Voor een liefde die niet waar was Oh, ik heb zoveel kussen gekocht Toen ik de prijs nog niet wist Maar de tijd is gekomen om je te betalen Voor de liefde die ik heb verloren Vijftig tranen voor elke kus van jou Oh, de prijs was hoog, dat is waar Maar ik zal er nog een miljoen vergieten, liefste Voor nog maar één kus van jou Ja, ik betaal voor je kussen En ik betaal met mijn hart Vijftig tranen voor elke kus van jou Voor de liefde die uit elkaar viel Ja, ik betaal voor je kussen En ik zal betalen met uit mijn hart Vijftig tranen voor elke kus van jou Voor de liefde die uit elkaar viel Voor de liefde die uit elkaar viel