Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard and the shadows Songtekst: all my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard and the shadows - all my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard and the shadows! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard and the shadows en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all my love .

Origineel

All my love came to nothing at all my love. When I woke up to find. You were no longer mine. All my love thrown away after all the time. Now there's no place for me in the future. you see. I don't understand you. I've done all I can do. Tell me how could I give you more. more than all my love

 

Vertaling

Al mijn liefde is op niets uitgelopen. Toen ik wakker werd en ontdekte. dat je niet meer van mij was. Al mijn liefde weggegooid na al die tijd. Nu is er geen plaats meer voor mij in de toekomst. zie je. Ik begrijp je niet. Ik heb alles gedaan wat ik kon doen. Zeg me hoe ik je meer kan geven. meer dan al mijn liefde