Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard and the shadows Songtekst: fallin in luv

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard and the shadows - fallin in luv ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fallin in luv? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard and the shadows! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard and the shadows en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fallin in luv .

Origineel

Me and my baby we're just going round,. Not getting on luv,not puting it down,. We had the kind of sweet affair,. We both felt we needed.. No psychic fusion,just a steady date,. No grand illusions of the romantic fates,. She looked for her,I looked for me,. Don't know why we conceded.. CHORUS:. 'Cos we were high,now we're low,. Tell me why did we go,. Falling in luv,. Falling in luv.. Under pressure from family and friends,. They seem to treasure a storybook end,. One look at them I realise luv is real overated.. CHORUS Repeated.

 

Vertaling

Ik en mijn baby gaan gewoon rond... Niet met liefde, niet met het neerleggen... We hadden een soort van zoete affaire... We hadden allebei het gevoel dat we het nodig hadden... Geen psychische fusie, gewoon een vaste date. Geen grote illusies van het romantische lot. Zij zocht haar, ik zocht mij... Ik weet niet waarom we toegegeven hebben... OMDAT WE HIGH WAREN. Want we waren high, nu zijn we low... Vertel me waarom we gingen... Vallen in liefde... Falling in luv.. Onder druk van familie en vrienden... Ze schijnen een einde als een sprookje te koesteren... Eén blik op hen en ik besef dat liefde echt overgewaardeerd is... Herhaald.