Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard and the shadows Songtekst: only you (with sarah brightman)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard and the shadows - only you (with sarah brightman) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van only you (with sarah brightman)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard and the shadows! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard and the shadows en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals only you (with sarah brightman) .

Origineel

Cliff. Only you. Have the power to move me. And together we'll make. The whole world move in sympathy. But I could not see before. Sarah. Only you. Have the power to move me. Both. Take me, hold me, mould me. Change me and improve me. Cliff. It's not funny anymore.. There was I. Sarah. There was I. Cliff. Wondering why. Sarah. I was wondering why. Cliff. Every day. Both. Disappeared into the distance. Sarah. Now with you. The light is shining through. Both. You gave me life not just existence. Cliff. Only you. Sarah. You are the starlight. Cliff. Have the power to move me. Both. And together we'll make. The whole world move in sympathy. Cliff. Only you,. Have the power to move me. Sarah. Move me. There was I. Cliff. There was I. Sarah. Wondering why. Cliff. Wondering why. Both. Every day disappeared into the distance. Now with you. The light is shining through. You gave me life not just existence. Sarah. Only you. Cliff. Only you. Both. Have the power to move me. And together we'll make. The whole world move in sympathy. Sarah. But I could not see before. Cliff. I couldn't see it before. Sarah. That only you. Both. Have the power to move me. Take me, hold me, mould me. Change me and improve me. Sarah. Only you. Cliff. Only you,. Sarah. Have the power. Both. To move me. . By JPR

 

Vertaling

Cliff. Alleen jij. Hebt de kracht om me te bewegen. En samen zullen we. de hele wereld bewegen in sympathie. Maar ik kon het niet eerder zien. Sarah. Alleen jij. Hebt de kracht om me te bewegen. Beiden. Neem me, hou me vast, vorm me. Verander me en verbeter me. Cliff. Het is niet grappig meer... Daar was ik. Sarah. Daar was ik. Cliff. Me afvragend waarom. Sarah. Ik vroeg me af waarom. Cliff. Iedere dag. Allebei. Verdwenen in de verte. Sarah. Nu bij jou. Het licht schijnt door. Beiden. Je gaf me leven, niet alleen bestaan. Cliff. Alleen jou. Sarah. Jij bent het sterrenlicht. Cliff. Heb de kracht om mij te bewegen. Beiden. En samen zullen we. de hele wereld bewegen in sympathie. Cliff. Alleen jij... hebt de kracht om mij te bewegen. Sarah. Beweeg me. Daar was ik. Cliff. Daar was ik. Sarah. Ik vroeg me af waarom. Cliff. Ik vraag me af waarom. Allebei. Elke dag verdween in de verte. Nu met jou. Het licht schijnt door. Jij gaf me leven, niet alleen bestaan. Sarah. Alleen jou. Cliff. Alleen jij. Beiden. Hebben de kracht om mij te bewegen. En samen zullen we. de hele wereld bewegen in sympathie. Sarah. Maar ik kon het niet eerder zien. Cliff. Ik kon het niet eerder zien. Sarah. Dat alleen jij. Allebei. De kracht hebt om me te bewegen. Neem me, hou me vast, vorm me. Verander me en verbeter me. Sarah. Alleen jou. Cliff. Alleen jou. Sarah. hebt de macht. Beiden. Om me te bewegen. . Door JPR