Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard and the shadows Songtekst: reunion of the heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard and the shadows - reunion of the heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reunion of the heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard and the shadows! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard and the shadows en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reunion of the heart .

Origineel

I never thought there could be so much more. You picked me up when I was living. down in Egypt. Led me out and opened up the door. When you showed me just how much you. thought my heart ment. But I turned and walked away into. the wilderness. Now who would have guessed. I hear you calling my name for a reunion. I hear you calling my name for a reunion. I thought I'd wandered too far away. But now I've got a brand new start. Reunion, reunion of the heart. Now I'm standing n the edge of the land. I want to go out and take all that you gave me. But I'm frightened and you understand. I failed you last time and I don't want a repeat. Still when I'm quiet again I shelter from the noise. I just hear your voice. I hear you calling my name for a reunion. I hear you calling my name for a reunion. I thought I'd wandered too far away. But now I've got a brand new start. Reunion, reunion of the heart. .

 

Vertaling

Ik had nooit gedacht dat er zoveel meer kon zijn. Je pikte me op toen ik in Egypte leefde. Leidde me naar buiten en opende de deur. Toen je me liet zien hoeveel je. dacht dat mijn hart me nodig had. Maar ik draaide me om en liep weg, de wildernis in. Wie had dat gedacht. Ik hoor U mijn naam roepen voor een hereniging. Ik hoor je mijn naam roepen voor een reünie. Ik dacht dat ik te ver was afgedwaald. Maar nu heb ik een gloednieuwe start. Reünie, reünie van het hart. Nu sta ik aan de rand van het land. Ik wil naar buiten gaan en alles nemen wat je me gaf. Maar ik ben bang en dat begrijp je. Ik heb de vorige keer gefaald en ik wil geen herhaling. Nog steeds als ik weer stil ben, schuil ik voor het lawaai. Ik hoor alleen je stem. Ik hoor je mijn naam roepen voor een hereniging. Ik hoor je mijn naam roepen voor een reünie. Ik dacht dat ik te ver weg was afgedwaald. Maar nu heb ik een nieuwe start. Reünie, reünie van het hart. .