Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: baby i could be so good at loving you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - baby i could be so good at loving you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby i could be so good at loving you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby i could be so good at loving you .

Origineel

Wanted to tell you, how I felt for so long Skip to try ‘cause it might turn out wrong Wish I could tell you, take my time simplified Let you know, what I kept to myself Deep inside wanting to touch you Baby I could be so good at loving you Baby I could learn to love you a lot Baby I could be so good at loving you If you let me, we’ll never start Hoping that you feel like I do Want me to loving you, means so much to me Wait for the foreman, every day hope and pray That today might be the one would I could tell you, tell you I love you Baby I could be so good at loving you Baby I could learn to love you a lot Baby I could be so good at loving you If you let me, we’ll never start Baby I could be so good at loving you Baby I could learn to love you a lot Baby I could be so good at loving you Baby I could learn to love you a lot Baby I could be so good at loving you Baby I could learn...

 

Vertaling

Ik wilde je vertellen, hoe ik me al zo lang voelde Skip to try 'cause it might turn out wrong Wou dat ik het je kon vertellen, mijn tijd nemen vereenvoudigd Je laten weten, wat ik voor mezelf hield Diep van binnen wil ik je aanraken Schatje, ik zou zo goed van je kunnen houden Baby ik zou kunnen leren om veel van je te houden Schatje, ik zou zo goed van je kunnen houden Als je me laat, zullen we nooit beginnen Ik hoop dat jij je voelt zoals ik Wil je dat ik van je hou, dat betekent zoveel voor me Wachten op de voorman, elke dag hopen en bidden Dat vandaag misschien de dag zou zijn Ik zou je kunnen zeggen, je vertellen dat ik van je hou Schatje, ik zou zo goed van je kunnen houden Baby, ik zou kunnen leren veel van je te houden Baby ik zou zo goed van je kunnen houden Als je me laat, zullen we nooit beginnen Baby ik zou zo goed van je kunnen houden Baby I could learn to love you a lot Baby, ik zou zo goed van je kunnen houden Baby I could learn to love you a lot Baby I could be so good at loving you Baby, ik zou kunnen leren...