Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: free my soul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - free my soul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van free my soul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals free my soul .

Origineel

I took your name you took my number Look me up if you're in my town You made a friend be sure of that Let me know if you're freee down You're making plans-things you'll do Said I'll be someone I'm telling you I'm gonna leave this town play me some rock'n'roll I'm gonna find myself I'm gonna free my soul We took a walk out in the grey You didn't speak but had much to say Don't talk too loud walls have ears Criticise and you'll disappear A souvenir from where you've gone A pair of jeans or some chewing gum I'm gonna leave this town play me some rock'n'roll I'm gonna find myself I'm gonna free my soul They built the wall until they had something to hide To keep me out or is it to keep you inside

 

Vertaling

Ik nam je naam, jij nam mijn nummer Zoek me op als je in mijn stad bent Daar heb je een vriend van gemaakt Laat het me weten als je vrij bent Je maakt plannen - dingen die je gaat doen Zei dat ik iemand ben die ik je vertel Ik ga deze stad verlaten en speel wat rock'n'roll Ik ga mezelf vinden, ik ga mijn ziel bevrijden We hebben een wandeling in het grijs gemaakt Je sprak niet maar had veel te zeggen Praat niet te hard, muren hebben oren Bekritiseer en je verdwijnt Een souvenir van waar je heen bent gegaan Een spijkerbroek of wat kauwgom Ik ga deze stad verlaten en speel wat rock'n'roll Ik ga mezelf vinden, ik ga mijn ziel bevrijden Ze bouwden de muur totdat ze iets te verbergen hadden Om me buiten te houden of is het om je binnen te houden