Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: had to be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - had to be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van had to be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals had to be .

Origineel

(Tim Rice/John Farrar) Had to be No escape, no room for doubt No way out Seeing you, it was easy to decide Cut and dried Had to be Now we know why we exist Don't resist, don't even think at all Simply fall In love This is what Had to be She was easy to seduce Let her loose In a world where the fake and shallow shine She'll be fine Had to be She's a woman, nothing more Falling for whateveres along She's so wrong A fool To herself Had to be Don't ever tell me How to live my life, tell me who I should love No don't ever tell me What to say or do in the life I will share with you

 

Vertaling

(Tim Rice / John Farrar) Moest zijn Geen ontsnapping, geen twijfel mogelijk Geen uitweg Toen ik je zag, was het gemakkelijk om te beslissen Gesneden en gedroogd Moest zijn Nu weten we waarom we bestaan Weersta niet, denk niet eens na Val gewoon Verliefd Dit is wat Moest zijn Ze was gemakkelijk te verleiden Laat haar los In een wereld waar de nep en ondiepe glans Ze redt het wel Moest zijn Ze is een vrouw, meer niet Vallen voor wat dan ook Ze heeft het zo mis Een dwaas Voor zichzelf Moest zijn Vertel het me nooit Hoe ik mijn leven moet leiden, vertel me van wie ik moet houden Nee, vertel het me nooit Wat te zeggen of te doen in het leven dat ik met je zal delen