Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: hey mr dream maker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - hey mr dream maker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hey mr dream maker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hey mr dream maker .

Origineel

Josie's gone now She cried a lot Had to go away And though I miss her I want to kiss her Ain't it just the way But it's no way at all 'Cos if you knew what I'm goin' Through you'd know That there's one thing wrong With the way I'm living Ain't got no Josie no-more Hey mr. dream maker send me a dream This one is over it's not what it seamed And so tonight when I turn out the light Send me a new dream tonight, ooh She didn't say much Just a little touch And she was on her way Ooh I could have cried then Instead I died then She left me standing dazed But it's no use crying Well that's what everybody Tells me and they all seem to know That there's one thing wrong With the way I'm living Ain't got no Josie no-more Hey mr. dream maker send me a dream This one is over it's not what it seamed And so tonight when I turn out the light Send me a new dream tonight ooh, hey mr., ooh, hey mr. hey mr. dream maker mr. dream maker send me a dream This one is over it's not what it seamed And so tonight when I turn out the light Send me a new dream tonight aaahhh, send me a new dream tonight Hey mr. dream maker send me a dream This one is over it's not what it seamed And so tonight when I turn out the light Send me a new dream tonight aah, send me a new dream tonight.....

 

Vertaling

Josie is nu weg. Ze huilde veel. Ze moest weg. En hoewel ik haar mis, wil ik haar kussen. Is het niet de manier waarop? Maar het is helemaal niet mogelijk. Want als je wist wat ik aan het doen was, zou je weten Dat er één ding mis is. Met de manier waarop ik leef. Ik heb geen Josie meer. Hé meneer. droommaker stuur me een droom Deze is voorbij, het is niet wat het is gefelst En dus vanavond als ik het licht uitdoe Stuur me vanavond een nieuwe droom, ooh Ze zei niet veel Gewoon een kleine aanraking En ze was onderweg Ooh ik had toen kunnen huilen In plaats daarvan stierf ik toen Ze liet me verdwaasd staan ??Maar het heeft geen zin om te huilen Wel, dat zegt iedereen tegen me en ze lijken allemaal te weten dat er één ding mis is Met de manier waarop ik leef, heb ik geen Josie nee- meer Hey mr. droommaker stuur me een droom Deze is voorbij, het is niet wat het is gefelst En dus vanavond als ik het licht uit doe Stuur me vanavond een nieuwe droom ooh, hey dhr., ooh, hey dhr. hey dhr. droommaker dhr. droommaker stuur me een droom Deze is voorbij, het is niet wat het is gefelst En dus als ik vanavond het licht uitdoe Stuur me vanavond een nieuwe droom aaahhh, stuur me vanavond een nieuwe droom Hé meneer. droommaker stuur me een droom Deze is voorbij, het is niet wat het is gefelst En dus als ik vanavond het licht uitdoe Stuur me vanavond een nieuwe droom aah, stuur me vanavond een nieuwe droom .....