Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: i can t ask for anymore than you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - i can t ask for anymore than you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t ask for anymore than you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t ask for anymore than you .

Origineel

You could have been a bad girl And wasted all my time You could have got me mad girl And made me lose my mind But you did what you have to do And every word you said to me was true You gave me what I asked for And I can't ask for anymore than you It makes me very proud baby To know that you're my girl I want to say it loud baby I want to tell the world That you did what you had to do And every word you said to me was true You gave me what I asked for And I can't ask for anymore than you I've got everything a man could need Oh I feel just like a slave that has been freed I won't cry myself to sleep no more 'cause I've found the love that I've been looking for Now I don't have a problem 'cause I know who I am You see I lost my only problem When you made me your man 'cause you did what you had to do And every word you said to me was true You gave me what I asked for And I can't ask for anymore than you

 

Vertaling

Je had een slechte meid kunnen zijn En verspilde al mijn tijd Je had me gek kunnen maken En deed me gek worden Maar je hebt gedaan wat je moet doen En elk woord dat je tegen me zei was waar Je hebt me gegeven waar ik om vroeg En ik kan niet meer vragen dan jij Het maakt me heel trots schat Om te weten dat je mijn meisje bent Ik wil het luid zeggen schat Ik wil de wereld vertellen Dat je deed wat je moest doen En elk woord dat je tegen me zei was waar Je hebt me gegeven waar ik om vroeg En ik kan niet meer vragen dan jij Ik heb alles wat een man nodig heeft Oh, ik voel me net een slaaf die is bevrijd Ik zal mezelf niet meer in slaap huilen omdat ik de liefde heb gevonden waarnaar ik op zoek was Nu heb ik geen probleem omdat ik weet wie ik ben Je ziet dat ik mijn enige probleem verloor Toen je me je man maakte omdat je deed wat je moest doen En elk woord dat je tegen me zei was waar Je hebt me gegeven waar ik om vroeg En ik kan niet meer vragen dan jij