Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: it s no use pretending

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - it s no use pretending ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s no use pretending? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s no use pretending .

Origineel

It's no use pretending What's done is done And you can't turn back the clock It's no use pretending What you have said Will stay inside my head Oh it's over I tried to please you But all you could do Was talk behind my back Now I see through you Nothing I could say or do Would get to you You've bitten off more than you can chew Although I've got to say we're through There's nothing I would rather do Than be with you There's more to you than meets the eye I must admit you used to try But since you've gone the other way Your head is in the sky

 

Vertaling

Het heeft geen zin om te doen alsof Gedane zaken nemen geen keer En je kunt de klok niet terugdraaien Het heeft geen zin om te doen alsof Wat je hebt gezegd Zal in mijn hoofd blijven Oh het is voorbij Ik heb geprobeerd je te plezieren Maar alles wat je kon doen Ik zat achter mijn rug te praten Nu zie ik door je heen Niets wat ik kon zeggen of doen Ik zou je bereiken Je hebt meer afgebeten dan je kunt kauwen Hoewel ik moet zeggen dat we klaar zijn Ik zou niets liever doen Dan bij je zijn Er is meer voor jou dan op het eerste gezicht lijkt Ik moet toegeven dat je het altijd probeerde Maar omdat je de andere kant op bent gegaan Je hoofd staat in de lucht