Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: just another guy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - just another guy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just another guy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just another guy .

Origineel

Just another guy that you see around No more than a face somewhere in a crowd And when you pass, I'm filled with sorrow Cause you're near and yet you're so far away I know that I'm a fool for wanting what I can't have If I said I loved you, you'd only laugh So each night I dream that you're mine And wake each morning only to find That I'm just another guy I know in my heart - I don't stand a chance But I just can't end this one way romance Maybe some day, I'll be there by your side But if I remain just another guy You'll be here in my heart for ever And I know that darling, you'll never be Just another girl to me

 

Vertaling

Gewoon een andere jongen die je ziet Niet meer dan een gezicht ergens in een menigte En als je slaagt, ben ik vervuld van verdriet Omdat je dichtbij bent en toch zo ver weg Ik weet dat ik gek ben omdat ik wil wat ik niet kan hebben Als ik zei dat ik van je hield, zou je alleen maar lachen Dus elke nacht droom ik dat je van mij bent En word elke ochtend alleen wakker om te vinden Dat ik gewoon een andere jongen ben Ik weet het in mijn hart - ik maak geen schijn van kans Maar ik kan deze eenzijdige romance gewoon niet beëindigen Misschien zal ik op een dag aan je zijde staan Maar als ik gewoon een andere jongen blijf Je zult hier voor altijd in mijn hart zijn En ik weet dat schat, dat zul je nooit zijn Gewoon een ander meisje voor mij