Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: locked inside your prison

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - locked inside your prison ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van locked inside your prison? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals locked inside your prison .

Origineel

Your love is like a prison wall And it's getting higher I get so far and then I fall I can't get through the wire Oh oh oh I'm locked inside your prison Oh oh oh I'm locked inside your prison It's as though I'm doing time And you won't free me Let the punishment befit the crime And say you need me Oh oh oh I'm locked inside your prison Oh oh oh I'm locked inside your prison Save me save me can't you see I'm innocent Turn the key that will set me free Please let it end oh let it end Oh oh oh I'm locked inside your prison Oh oh oh I'm locked inside your prison Save me save me can't you see I'm innocent Turn the key that will set me free Please let it end won't you let it end I'll dig a tunnel to your heart Let me remind you Even gonna tear the walls apart Until I find you Oh oh oh I'm locked inside your prison Oh oh oh I'm locked inside your prison

 

Vertaling

Je liefde is als een gevangenismuur En het wordt steeds hoger Ik kom zo ver en dan val ik Ik kom niet door de draad Oh oh oh ik zit opgesloten in je gevangenis Oh oh oh ik zit opgesloten in je gevangenis Het is alsof ik tijd maak En je zult me ??niet bevrijden Laat de straf bij de misdaad passen En zeg dat je me nodig hebt Oh oh oh ik zit opgesloten in je gevangenis Oh oh oh ik zit opgesloten in je gevangenis Red me, red me, zie je niet dat ik onschuldig ben? Draai de sleutel om waardoor ik vrij ben Laat het alsjeblieft eindigen oh laat het eindigen Oh oh oh ik zit opgesloten in je gevangenis Oh oh oh ik zit opgesloten in je gevangenis Red me, red me, zie je niet dat ik onschuldig ben? Draai de sleutel om waardoor ik vrij ben Laat het alstublieft eindigen, laat het niet eindigen Ik graaf een tunnel naar je hart Laat me je herinneren Zelfs de muren gaan scheuren Tot ik je vind Oh oh oh ik zit opgesloten in je gevangenis Oh oh oh ik zit opgesloten in je gevangenis