Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: now you see me, now you don’t

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - now you see me, now you don’t ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van now you see me, now you don’t? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals now you see me, now you don’t .

Origineel

You say you'd really like to know me Why don't we meet and you will show me Here's the note you hope I'll read it Take your number if I need it Someone said it's hard to find out What it is I think about I'm good at smiles and easy phrases Don't look too close I don't like gazes Now you see me, now you don't Understand me then you won't I'm in vision I'm on stage I'm 17 I don't look my age I share a word you know I mean it You give a smile you know I've seen it Across the rooms our eyes keep meeting Music is my special greeting Another night, another town It's all so quick, it spins me round Now you see me, now you don't Understand me then you won't I'm in vision I'm on stage I'm 17 I don't look my age

 

Vertaling

Je zegt dat je me echt wilt leren kennen. Waarom ontmoeten we elkaar niet en laat je het me zien? Hier is het briefje, je hoopt dat ik het zal lezen Neem je nummer als ik het nodig heb Iemand zei dat het moeilijk is om erachter te komen Waar ik aan denk Ik ben goed in glimlachen en makkelijke zinnen Kijk niet te dichtbij, ik hou niet van blikken Nu zie je me, nu niet Begrijp je me dan zul je me niet begrijpen Ik ben in beeld Ik sta op het podium Ik ben 17 maar lijk niet op mijn leeftijd Ik geef een woord je weet dat ik het meen Je geeft een glimlach je weet dat ik het gezien heb Door de kamers heen blijven onze blikken elkaar ontmoeten Muziek is mijn speciale groet Een andere nacht, een andere stad Het gaat allemaal zo snel, het draait me rond Nu zie je me, nu niet Begrijp je me dan zul je me niet begrijpen I'm in vision I'm on stage I'm 17 I don't look my age