Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: oh how happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - oh how happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh how happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh how happy .

Origineel

Oh how happy you have made me Oh how happy you have made me I have kissed your lips a thousand times And more times than I can count I have called you mine You have stood by me in my darkest hours Sing Oh how happy you have made me Oh how happy you have made me Oh how happy you have made me Oh how happy you have made me In our years together we've stormy weathers But our love has been so strong For some how we carry on Sing Oh how happy you have made me Oh how happy you have made me Ooh, ooh You brought joy to my empty life, yeah And all that was wrong you made it right Our love, my love Our love, my love Our love Yeah, yeah, yeah, yeah Oh how happy you have made me Oh how happy you have made me Oh how happy (Oh how happy) Oh how happy (Oh how happy) Oh how happy, ooh you You have made me (You have made me) You have made me (You have made me) You have made me (Yeah you have made me happy) You have made me (Oh how happy) You have made me (Yeah you have made me happy)

 

Vertaling

Oh hoe gelukkig heb je me gemaakt Oh hoe gelukkig je me hebt gemaakt Ik heb je lippen wel duizend keer gekust En meer keren dan ik kan tellen Ik heb je de mijne genoemd Je hebt me bijgestaan in mijn donkerste uren Zing Oh hoe gelukkig heb je me gemaakt Oh hoe gelukkig heb je me gemaakt Oh hoe gelukkig heb je me gemaakt Oh hoe gelukkig heb je me gemaakt In onze jaren samen hebben we stormachtig weer gehad But our love has been so strong For some how we carry on Zing Oh hoe gelukkig heb je me gemaakt Oh hoe gelukkig heb je me gemaakt Ooh, ooh Je bracht vreugde in mijn lege leven, ja En alles wat verkeerd was maakte je goed Onze liefde, mijn liefde Onze liefde, mijn liefde Onze liefde Ja, ja, ja, ja Oh hoe gelukkig heb je me gemaakt Oh hoe gelukkig you have made me Oh hoe gelukkig (Oh hoe gelukkig) Oh how happy (Oh hoe gelukkig) Oh hoe gelukkig, ooh jij Je hebt me gemaakt (Je hebt me gemaakt) You have made me (Je hebt me gemaakt) You have made me (Ja, je hebt me gelukkig gemaakt) You have made me (Oh hoe gelukkig) You have made me (Ja, je hebt me gelukkig gemaakt)