Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: one more sunny day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - one more sunny day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one more sunny day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one more sunny day .

Origineel

just give me one more sunny day bring one more summer breeze my way one more blue sky to call mine e on, just let it shine so what did I learn from the Ferris wheel had a view from the top should have known it would stop some day never forgot how it made me feel but a ticket to ride never buys the same high as the fall still you never stop longing for more Just give me one more sunny day bring one more summer breeze my way one more blue sky to call mine e on, just let it shine Where did we go when we just drove around top down, radio up, can't you see us now whatever happened to the plans we made why did we wait it's never to late don't let go of your dreams no matter how dark it seems Just give me one more sunny day bring one more summer breeze my way one more blue sky to call mine e on, just let it shine wouldn't it be so fine just open up our minds and it's summer time oh yeah Just give me one more sunny day ooh ooh Just give me one more sunny day hey hey Just give me one more sunny day bring one more summer breeze my way one more blue sky to call mine e on, just let it shine hey hey give me one more sunny day hey hey yeah yeahe on just let it shine with a blue sky to call mine

 

Vertaling

geef me nog een zonnige dag breng nog een zomerbriesje op mijn manier nog een blauwe lucht om de mijne te noemen e op, laat het gewoon schijnen dus wat heb ik geleerd van het reuzenrad had een uitzicht vanaf de top had moeten weten dat het op een dag zou stoppen nooit vergeten hoe ik me voelde maar een kaartje om te rijden koopt nooit hetzelfde hoog als de val toch verlang je nooit meer naar meer Geef me nog een zonnige dag breng nog een zomerbriesje op mijn manier nog een blauwe lucht om de mijne te noemen e op, laat het gewoon schijnen Waar zijn we heen gegaan toen we net rondreden van boven naar beneden, radio naar boven, zie je ons nu niet wat er ook gebeurde met de plannen die we maakten waarom hebben we gewacht, het is nooit te laat laat je dromen niet los hoe donker het ook lijkt Geef me nog een zonnige dag breng nog een zomerbriesje op mijn manier nog een blauwe lucht om de mijne te noemen e op, laat het gewoon schijnen zou het niet zo fijn zijn open gewoon onze geest en het is zomertijd O ja Geef me nog een zonnige dag Ooh ooh Geef me nog een zonnige dag Hoi hoi Geef me nog een zonnige dag breng nog een zomerbriesje op mijn manier nog een blauwe lucht om de mijne te noemen e op, laat het gewoon schijnen hey hey geef me nog een zonnige dag hey hey ja ja laat het maar schijnen met een blauwe lucht om de mijne te noemen