Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: per un bacio d’amor (tell me you’re mine)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - per un bacio d’amor (tell me you’re mine) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van per un bacio d’amor (tell me you’re mine)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals per un bacio d’amor (tell me you’re mine) .

Origineel

Per un bacio d'amor, o bella bruna Ti daro tutto il cuor, al chiar di luna Un tuo bacio d'amor, o che fortuna Voglio dirtelo ancor, ti daro tutto il cuor Per un bacio d'amor Ti daro tutto il cuor, al chiar di luna O che fortuna Voglio dirtelo ancor, ti daro tutto il cuor Per un bacio d'amor Voglio dirtelo ancor, ti daro tutto il cuor Per un bacio d'amor Voglio dirtelo ancor, ti daro tutto il cuor Per un bacio d'amor

 

Vertaling

Voor een kus van liefde, oh mooie brunette Ik geef je mijn hele hart in het maanlicht Voor een kus van liefde, oh, wat een geluk! Ik zeg het je nogmaals, ik geef je mijn hele hart Voor een kus van liefde Ik geef je mijn hart, bij maanlicht Oh, wat een geluk Ik wil het je nog een keer zeggen, ik geef je mijn hele hart Voor een kus van liefde Ik zeg het je nogmaals, ik geef je mijn hele hart Voor een kus van liefde Ik zeg het je nogmaals, ik geef je mijn hele hart Voor een kus van liefde