Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: save the last dance for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - save the last dance for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save the last dance for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save the last dance for me .

Origineel

You can dance-every dance with the guy Who gives you the eye,let him hold you tight You can smile-every smile for the man Who held your hand neath the pale moon light But don't forget who's takin' you home And in whose arms you're gonna be So darlin' save the last dance for me Oh I know that the music's fine Like sparklin' wine, go and have your fun Laugh and sing, but while we're apart Don't give your heart to anyone But don't forget who's takin' you home And in whose arms you're gonna be So darlin' save the last dance for me Baby don't you know I love you so Can't you feel it when we touch I will never, never let you go I love you oh so much You can dance, go and carry on Till the night is gone And it's time to go If he asks if you're all alone Can he walk you home,you must tell him no 'Cause don't forget who's taking you home And in whose arms you're gonna be Save the last dance for me Oh I know that the music's fine Like sparklin' wine, go and have your fun Laugh and sing, but while we're apart Don't give your heart to anyone And don't forget who's takin' you home And in whose arms you're gonna be So darling,save the last dance for me So don't forget who's taking you home Or in whose arms you're gonna be So darling, Save the last dance for me Oh baby won't you save the last dance for me Oh baby won't you promise that you'll save The last dance for me Save the last dance, the very last dance for me

 

Vertaling

Je kunt dansen-elke dans met de man Die je in de ogen kijkt, laat hem je stevig vasthouden Je kan glimlachen-iedere glimlach voor de man Who held your hand neath the pale moon light Maar vergeet niet wie je mee naar huis neemt En in wiens armen je zal zijn Dus schat, bewaar de laatste dans voor mij Oh I know that the music's fine Like sparklin' wine, go and have your fun Lach en zing, maar zolang we uit elkaar zijn Geef je hart aan niemand Maar vergeet niet wie je mee naar huis neemt En in wiens armen je zal zijn Dus schat, bewaar de laatste dans voor mij Baby don't you know I love you so Can't you feel it when we touch Ik zal je nooit, nooit laten gaan I love you oh so much Je kunt dansen, gaan en doorgaan Till the night is gone En het tijd is om te gaan If he asks if you're all alone Can he walk you home, you must tell him no 'Cause don't forget who's taking you home En in wiens armen je zal zijn Bewaar de laatste dans voor mij Oh I know that the music's fine Like sparklin' wine, go and have your fun Lach en zing, maar zolang we uit elkaar zijn Geef je hart aan niemand En vergeet niet wie je mee naar huis neemt En in wiens armen je zal zijn Dus schat, bewaar de laatste dans voor mij Dus vergeet niet wie je mee naar huis neemt Of in wiens armen je zult zijn So darling, Save the last dance for me Oh baby wil je niet de laatste dans voor me bewaren Schatje, beloof je niet dat je De laatste dans voor mij Bewaar de laatste dans, de allerlaatste dans voor mij