Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: she looked good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - she looked good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she looked good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she looked good .

Origineel

I was shopping around, trying to chill out my hurt Trying to forget the girl that did me dirt When all of a sudden I thought I spotted relief The face of an angel that could end my grief Yeah goodbye fast, I blindly rushed in Never once thinking that she'd do me in I said to myself, I had to be her man I was jumping in the fire to the frying pan She looked good in the window She looked good in the window I tried to make her fit but she just wasn't it But for me the girl was all wrong She looked good in the window She looked good in the window I tried to make her fit but she just wasn't it But for me the girl was all wrong I never had a chance with this man-eating girl She tore my heart from my chest and fed it to the world I was out of touch with reality I couldn't figure out what she had done to me Well I was mesmerized, hypnotized She completely fooled me with her master disguise How could I let myself get burned again I guess that's the way it goes when fools rush in She looked good in the window She looked good in the window I tried to make her fit but she just wasn't it But for me the girl was all wrong She looked good in the window She looked good in the window I tried to make her fit but she just wasn't it But for me the girl was all wrong All wrong She looked good, ooh She knocks me off my feet She got me so messed up, I can't sleep She got me hopeless with fever She's a necessary evil And I'd run if I could I know she's bad But it feels so good Oh, it feels so good She looked good in the window She looked good in the window I tried to make her fit but she just wasn't it But for me the girl was all wrong She looked good in the window She looked good in the window I tried to make her fit but she just wasn't it But for me the girl was all wrong All wrong All wrong She looked good

 

Vertaling

Ik was aan het rondshoppen, probeerde mijn pijn te verdrijven Proberen het meisje te vergeten dat me kwaad deed Toen ik plotseling dacht dat ik verlichting zag Het gezicht van een engel die een einde kon maken aan mijn verdriet Ja, snel vaarwel, ik haastte me blindelings naar binnen Nooit gedacht dat ze me zou vermoorden Ik zei tegen mezelf, ik moest haar man zijn Ik sprong in het vuur naar de frituurpan Ze zag er goed uit in het raam Ze zag er goed uit in het raam Ik probeerde haar te laten passen, maar ze was het gewoon niet Maar voor mij was het meisje helemaal verkeerd Ze zag er goed uit in de etalage Ze zag er goed uit in de etalage Ik probeerde haar passend te maken maar ze was het gewoon niet Maar voor mij was het meisje helemaal verkeerd Ik had nooit een kans bij dit man-etende meisje Ze rukte mijn hart uit mijn borst en voerde het aan de wereld Ik had geen contact meer met de realiteit Ik kon er niet achter komen wat ze met me gedaan had Nou, ik was gebiologeerd, gehypnotiseerd Ze had me volledig voor de gek gehouden met haar meesterlijke vermomming Hoe kon ik me weer laten verbranden? Ik denk dat het zo gaat als dwazen binnenstormen Ze zag er goed uit in het raam Ze zag er goed uit in de etalage Ik probeerde haar passend te maken maar ze was het gewoon niet Maar voor mij was het meisje helemaal verkeerd Ze zag er goed uit in de etalage Ze zag er goed uit in de etalage Ik probeerde haar passend te maken maar ze was het gewoon niet Maar voor mij was het meisje helemaal verkeerd Helemaal verkeerd. Ze zag er goed uit, ooh She knocks me off my feet She got me so messed up, I can't sleep She got me hopeless with fever She's a necessary evil And I'd run if I could Ik weet dat ze slecht is But it feels so good Oh, het voelt zo goed Ze zag er goed uit in het raam Ze zag er goed uit in de etalage Ik probeerde haar passend te maken maar ze was het gewoon niet Maar voor mij was het meisje helemaal verkeerd Ze zag er goed uit in de etalage Ze zag er goed uit in de etalage Ik probeerde haar passend te maken maar ze was het gewoon niet Maar voor mij was het meisje helemaal verkeerd Helemaal verkeerd Helemaal verkeerd Ze zag er goed uit.