Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: the best of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - the best of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the best of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the best of me .

Origineel

So many years gone Still I remember How did I ever let my heart believe In one who never gave enough to me And so many years gone With love that was so wrong I can't forget the way it used to be And how you changed the taste of love for me You were my one more chance I never thought I'd find You were the one moment I'll always have in my mind No one will ever touch me more And I only hope that in return I might have saved the best of me for you And we'll have no ending If we can hold on And I think I've come this far because of you Could be no other love but yours will do You were my one more chance I never thought I'd find You were the one romance I'll always have in my mind No one will ever touch me more And I only hope that in return I might have saved the best of me for you No one will ever touch me more And I only hope that in return No matter how much we have to learn I might have saved the best of me for you For you, I saved the best of me You were my one more chance You were the one romance You were my one more chance You were the one romance You were my one more chance You were the one romance You were my one more chance You were the one romance You were my one more chance

 

Vertaling

Zoveel jaren voorbij Toch herinner ik me Hoe heb ik ooit mijn hart kunnen laten geloven in iemand die me nooit genoeg gaf En zo vele jaren voorbij Met een liefde die zo verkeerd was Ik kan niet vergeten hoe het vroeger was En hoe jij de smaak van liefde voor mij veranderde Jij was mijn laatste kans I never thought I'd find Jij was dat ene moment Dat ik altijd in mijn gedachten zal hebben Niemand zal me ooit meer raken En ik hoop alleen dat in ruil daarvoor ik het beste van mezelf voor jou heb bewaard En we zullen geen einde kennen Als we kunnen volhouden En ik denk dat ik zo ver ben gekomen door jou Kan geen andere liefde zijn dan de jouwe Jij was mijn laatste kans I never thought I'd find Jij was die ene romance die ik altijd in mijn gedachten zal hebben Niemand zal me ooit meer raken En ik hoop alleen dat in ruil daarvoor ik het beste van mezelf voor jou heb bewaard Niemand zal me ooit meer aanraken En ik hoop alleen dat in ruil daarvoor Hoeveel we ook moeten leren Ik heb misschien het beste van mij voor jou bewaard Voor jou heb ik het beste van mezelf bewaard Jij was mijn laatste kans Jij was die ene romance Jij was mijn enige kans Jij was die ene romance Jij was mijn laatste kans Jij was de enige echte romance Jij was mijn laatste kans Jij was de enige echte romance Jij was mijn laatste kans