Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the night .

Origineel

It's in the night That I get that lonesome feeling Oh, the troubles of the day Come rushing into my mind It's in the night That I start to think about you And this ache that's in my heart Gets stronger as time goes by Morning brings relief from misery I even manage a smile for friends I see Darkness falls and then the shades of night Reach out for me and try to hold me tight And drag me down, down, down And then once more The night and you enfold me And I'm caught in the web That you spun when we first fell in love I can't forget The way you used to hold me Will this memory of our love Keep haunting me Until the day I die Morning brings relief from misery I even manage a smile for friends I see Darkness falls and then the shades of night Reach out for me and try to hold me tight And drag me down, down, down, And drag me down, down, down, down, down

 

Vertaling

Het is 's nachts Dat ik dat eenzame gevoel krijg Oh, de problemen van de dag Kom in mijn gedachten haasten Het is 's nachts Dat ik aan je begin te denken En deze pijn die in mijn hart zit Wordt sterker naarmate de tijd verstrijkt Morning brengt verlichting van ellende Ik krijg zelfs een glimlach voor vrienden die ik zie De duisternis valt en dan de schaduwen van de nacht Reik naar me uit en probeer me stevig vast te houden En sleep me naar beneden, naar beneden, naar beneden En dan nog een keer De nacht en je omhult me En ik zit vast in het web Dat je draaide toen we voor het eerst verliefd werden Ik kan het niet vergeten Zoals je me vasthield Zal deze herinnering aan onze liefde Blijf me achtervolgen Tot de dag dat ik sterf Morning brengt verlichting van ellende Ik krijg zelfs een glimlach voor vrienden die ik zie De duisternis valt en dan de schaduwen van de nacht Reik naar me uit en probeer me stevig vast te houden En sleep me naar beneden, naar beneden, naar beneden, En sleep me naar beneden, naar beneden, naar beneden, naar beneden, naar beneden