Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cliff richard Songtekst: they can’t take that away from me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cliff richard - they can’t take that away from me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van they can’t take that away from me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cliff richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cliff richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals they can’t take that away from me .

Origineel

The way you wear your hat The way you sip your tea The memory of all that No no they can't take that away from me The way your smile just beams The way you sing off key The way you haunt my dreams No no they can't take that away from me We may never never meet again, on that bumpy road to love Still I'll always, always keep the memory of The way you hold your knife The way we dance till three The way you change my life No no they can't take that away from me No they can't take that away from me Yeah yeah yeah We may never never meet again, on this bumpy road to love Still I'll always, always keep the memory of The way you hold your knife The way we dance till three The way you change my life No no they can't take that away from me No they can't take that away from me No they can't take that away from me No they'll never never never never take that away from me No they can't take that away...

 

Vertaling

De manier waarop je je hoed draagt De manier waarop je van je thee nipt De herinnering aan dat alles Nee, nee, dat kunnen ze me niet afnemen. De manier waarop je glimlach straalt De manier waarop je zingt De manier waarop je in mijn dromen rondspookt Nee, nee, dat kunnen ze me niet afnemen. We zullen elkaar misschien nooit meer zien, op die hobbelige weg naar de liefde Toch zal ik altijd, altijd de herinnering bewaren aan De manier waarop je je mes vasthoudt De manier waarop we dansen tot drie De manier waarop je mijn leven veranderde Nee, nee, dat kunnen ze me niet afnemen Nee dat kunnen ze me niet afnemen Yeah yeah yeah We zullen elkaar misschien nooit meer zien, op deze hobbelige weg naar de liefde Toch zal ik altijd, altijd de herinnering bewaren aan De manier waarop je je mes vasthoudt De manier waarop we dansen tot drie The way you change my life Nee, nee, dat kunnen ze me niet afnemen Nee dat kunnen ze me niet afnemen Nee dat kunnen ze me niet afnemen Nee ze zullen dat nooit nooit nooit van me afnemen Nee dat kunnen ze me niet afnemen...