Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: a dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - a dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a dream .

Origineel

Last night I had the strangest dream In which I found myself alone And stumbling through an endless night I surely was afraid. Then out the blackness came a light And then a voice that spoke to me I am the pilgrim sent to you It's time for your journey. Christian are you there still? I'm so tired And I don't no where I am It seems such a long way I want to make it But I don't know if I can. Christian won't you help me find my way? It's kind of difficult and I'm falling by the wayside Christian won't you help me find my way? It's kind of difficult and I'm falling by the wayside. Once more I'm alone now Gone is the light, and the face I thought I saw Out there is a kingdom far in the distance It's the place I'm looking for. Oh Christian won't you help me find my way? It's kind of difficult and I'm falling by the wayside Christian won't you help me find my way? It's kind of difficult and I'm falling by the wayside. Now I saw in my dream That Christian and Hopeful went in at the gate And low as they entered they were transfigured And they had raiment put on that shone like gold I looked in after them and behold the city shone like the sun The streets also were paved with gold And in them walked many men with crowns on their heads Palms in their hands and golden harps to sing praises with all And after that they shut up the gates Which when I had seen I wished myself among them. Christian won't you help me find my way? It's kind of difficult and I'm falling by the wayside Christian won't you help me find my way? It's kind of difficult and I'm falling by the wayside Christian won't you help me find my way? It's kind of difficult and I'm falling by the wayside (Repeat and fade).

 

Vertaling

Gisteravond had ik de vreemdste droom Waarin ik mezelf alleen bevond En strompelend door een eindeloze nacht Ik was zeker bang. Toen kwam de duisternis uit een licht En dan een stem die tegen me sprak Ik ben de pelgrim die naar jou is gestuurd Het is tijd voor je reis. Christian ben je er nog? ik ben zo moe En ik weet niet waar ik ben Het lijkt zo ver dat ik het wil halen Maar ik weet niet of ik het kan. Christian, wil je me niet helpen mijn weg te vinden? Het is een beetje moeilijk en ik val buiten de boot Christian, wil je me niet helpen mijn weg te vinden? Het is een beetje moeilijk en ik val buiten de boot. Ik ben nu weer alleen Weg is het licht en het gezicht dat ik dacht te zien Daarbuiten is een koninkrijk ver in de verte Het is de plek waar ik naar op zoek ben. Oh Christian, wil je me niet helpen mijn weg te vinden? Het is een beetje moeilijk en ik val buiten de boot Christian, wil je me niet helpen mijn weg te vinden? Het is een beetje moeilijk en ik val buiten de boot. Nu zag ik in mijn droom Die christen en hoopvol gingen bij de poort naar binnen En laag toen ze binnenkwamen, werden ze getransfigureerd En ze hadden kleding aangetrokken die glansde als goud Ik keek naar ze in en zag de stad stralen als de zon De straten waren ook geplaveid met goud En daarin liepen veel mannen met kronen op hun hoofd Palmen in hun handen en gouden harpen om iedereen te prijzen En daarna sloten ze de poorten Wat ik, toen ik had gezien, mezelf tussen hen wenste. Christian, wil je me niet helpen mijn weg te vinden? Het is een beetje moeilijk en ik val buiten de boot Christian, wil je me niet helpen mijn weg te vinden? Het is een beetje moeilijk en ik val buiten de boot Christian, wil je me niet helpen mijn weg te vinden? Het is een beetje moeilijk en ik val buiten de boot (Herhaal en vervaag).