Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: always think about you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - always think about you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van always think about you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals always think about you .

Origineel

I can wonder at Wonder why It's always been the same I've heard lies and Children cryin' Still I hear your name. And I always think about you night and day And I wonder where you are And I think about you night and day I still love you. I don't wonder at My despair At everything I see People dying and Little care It alles back to me. And I always think about you night and day And I wonder where you are Always think about you night and day I still love you. INSTRUMENTAL And I always think about you night and day And I wonder where you are Always think about you night and day I still love you. And I always think about you night and day And I wonder where you are And I think about you night and day I still love you.

 

Vertaling

Ik kan me afvragen Afvragen waarom Het is altijd hetzelfde geweest Ik heb leugens gehoord en Kinderen huilen Toch hoor ik je naam. En ik denk altijd dag en nacht aan je En ik vraag me af waar je bent En ik denk dag en nacht aan je Ik hou nog steeds van je. Ik vraag het me niet af Mijn wanhoop Bij alles wat ik zie Mensen sterven en Weinig zorg Het komt allemaal terug bij mij. En ik denk altijd dag en nacht aan je En ik vraag me af waar je bent Denk altijd dag en nacht aan je Ik hou nog steeds van je. INSTRUMENTEEL En ik denk altijd dag en nacht aan je En ik vraag me af waar je bent Denk altijd dag en nacht aan je Ik hou nog steeds van je. En ik denk altijd dag en nacht aan je En ik vraag me af waar je bent En ik denk dag en nacht aan je Ik hou nog steeds van je.