Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: evening

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - evening ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van evening? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals evening .

Origineel

Those few times good fortune came to call And all those days bad luck set in for keeps If there were one that I could rearrange How much would I alter, how much would I change? I'll take an evening, best time of the day When the sun had gone and the rain was settin' in That's my evening, one that's always there How I sat and wondered, why you said goodbye And left me here to fall If all the light and love that we both shared Meant as much to you as they still mean to me Then all we need to set it all to rights Are just four words and I'll be by your side But there's still evening, best time of the day When the sun has gone and the rain is settin' in It's still my evening, one I can't forget How I sit and wonder, why you shook your head And left me here to fall

 

Vertaling

Die paar keer kwam het geluk te bellen En al die dagen begon pech met geld Als er een was die ik kon herschikken Hoeveel zou ik veranderen, hoeveel zou ik veranderen? Ik neem een ??avond, de beste tijd van de dag Toen de zon was verdwenen en de regen aan het zakken was Dat is mijn avond, die er altijd is Hoe ik zat en me afvroeg, waarom je afscheid nam En liet me hier vallen Als al het licht en de liefde die we allebei deelden Bedoeld zoveel voor jou als ze nog voor mij betekenen Dan hebben we alles nodig om alles op rechten te zetten Zijn slechts vier woorden en ik sta aan je zijde Maar er is nog steeds avond, de beste tijd van de dag Als de zon is verdwenen en de regen aan het zakken is Het is nog steeds mijn avond, een die ik niet kan vergeten Hoe zit ik en vraag me af waarom je je hoofd schudde En liet me hier vallen