Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: fast sinking

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - fast sinking ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fast sinking? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fast sinking .

Origineel

Sue, you've been drinkin' Or you wouldn't say the things you say Drinkin' again, it never was your way. Maybe I'm old fashioned And maybe I've lost some of my shine But as to your drinkin', galivantin', I draw the line. I remember when butter wouldn't melt in your mouth But your sweet smile changed its style. Sue, you've been drinkin' And you're not the girl I knew Drinkin', and it's really not amusin'. INSTRUMENTAL I remember when butter wouldn't melt in your mouth But your sweet smile changed its style. Sue, drinkin' And I think we know our love is through Fast sinkin', there's not a lot we can do.

 

Vertaling

Sue, je hebt gedronken Of je zou niet zeggen wat je zegt Nogmaals drinken, het was nooit jouw manier. Misschien ben ik ouderwets En misschien ben ik wat van mijn glans kwijt Maar wat betreft je drinken, galivantin, ik trek de grens. Ik herinner me dat boter niet in je mond zou smelten Maar je lieve glimlach veranderde van stijl. Sue, je hebt gedronken En jij bent niet het meisje dat ik kende Drinkin ', en het is echt niet leuk. INSTRUMENTEEL Ik herinner me dat boter niet in je mond zou smelten Maar je lieve glimlach veranderde van stijl. Sue, drinkin ' En ik denk dat we weten dat onze liefde voorbij is Snel zinken, we kunnen niet veel doen.