Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: it s a nice day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - it s a nice day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s a nice day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s a nice day .

Origineel

I can't stop myself from thinkin' it's a nice day Close my eyes I feel I'm sinkin' in a nice way Feels like a weight's been taken off my shoulders She's a load off my mind (load off my mind) She'll cry before she's much older She's gone and I'm glad and I Can't stop myself from thinkin' it's a nice day It's a nice day, it's a nice day, a nice day. Take myself for a walk along some country lane Let the quiet life around me clear my brain There's no one to laugh in my face Or to make a fool of me (make a fool of me) With her I couldn't keep pace Well she's gone and I'm glad and I Can't stop myself from thinkin' it's a nice day It's a nice day, it's a nice day, a nice day. I can't stop myself from thinkin' it's a nice day I can't stop myself from thinkin' it's a nice day I can't stop myself from thinkin' it's a nice day I can't stop myself from thinkin' it's a nice day (Repeat and fade).

 

Vertaling

Ik kan mezelf er niet van weerhouden te denken dat het een leuke dag is Sluit mijn ogen Ik voel dat ik op een leuke manier zink Het voelt alsof er een gewicht van mijn schouders is gehaald Ze is een last van mijn gedachten (laad mijn geest) Ze zal huilen voordat ze veel ouder is Ze is weg en ik ben blij en ik Ik kan mezelf er niet van weerhouden te denken dat het een leuke dag is Het is een mooie dag, het is een mooie dag, een mooie dag. Maak een wandeling over een landweg Laat het rustige leven om me heen mijn hersenen leegmaken Er is niemand om in mijn gezicht te lachen Of om me voor de gek te houden (maak me voor de gek) Met haar kon ik het tempo niet bijhouden Nou, ze is weg en ik ben blij en ik Ik kan mezelf er niet van weerhouden te denken dat het een leuke dag is Het is een mooie dag, het is een mooie dag, een mooie dag. Ik kan mezelf er niet van weerhouden te denken dat het een leuke dag is Ik kan mezelf er niet van weerhouden te denken dat het een leuke dag is Ik kan mezelf er niet van weerhouden te denken dat het een leuke dag is Ik kan mezelf er niet van weerhouden te denken dat het een leuke dag is (Herhaal en vervaag).