Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: jackdaw

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - jackdaw ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jackdaw? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jackdaw .

Origineel

If I was a born again jackdaw You know I'd help you, yes I would An' if I was a born again jackdaw You know I'd be there if I could. Well those in the know would have you believe That the jackdaw is bad an' he steals He's a symbol of darkness, a crow, the devil's own An' the poet Laureate don't like 'em An' Alfred Hitchcock didn't like 'em An' it's a pretty safe bet that you don't like 'em Well let me tell you something, I love 'em. An' if I was a born again jackdaw You know I'd help you, yes I would An' if I was a born again jackdaw You know I'd be there if I could. But those in the know they'll scoff an' they'll say If you were a sparrow or a robin you'd despise jackdaws They steal your eggs an' eat your babies Well I've thought about this an' I'll tell you There might be a few rogue jackdaws But they get theireuppance, most care If one in the flock gets left behind or set upon Others return to help and secure its safety and well-being An' I'll tell you something, I love 'em. An' if I was a born again jackdaw You know I'd help you, yes I would An' if I was a born again jackdaw You know I'd be there if I could. An' I'll tell you something else what a jackdaw told me "Your pecking order's all wrong", he said "You're burning your book and soon you'll be no better Than the fish in the sea Listen to me". An' if I was a born again jackdaw You know I'd help you, yes I would An' if I was a born again jackdaw You know I'd be there and I would.

 

Vertaling

Als ik een wedergeboren kauw was Je weet dat ik je zou helpen, ja dat zou ik doen Een 'als ik een wedergeboren kauw was Je weet dat ik er zou zijn als ik kon. Welnu, degenen die op de hoogte zijn, zouden je willen laten geloven Dat de kauw slecht is 'steelt hij Hij is een symbool van duisternis, een kraai, die van de duivel Een 'de dichter Laureate mag ze niet Een 'Alfred Hitchcock vond ze niet leuk En 'het is een redelijk veilige gok dat je ze niet leuk vindt Laat me je iets vertellen, ik hou van ze. Een 'als ik een wedergeboren kauw was Je weet dat ik je zou helpen, ja dat zou ik doen Een 'als ik een wedergeboren kauw was Je weet dat ik er zou zijn als ik kon. Maar degenen die weten dat ze zullen spotten met 'ze zullen zeggen' Als je een mus of een roodborstje was, zou je kauwen verachten Ze stelen je eieren en eten je baby's op Nou, ik heb hierover nagedacht en ik zal het je vertellen Er zijn misschien een paar malafide kauwen Maar ze krijgen hun steun, de meeste zorg Als iemand in de kudde achterblijft of wordt aangezet Anderen komen terug om te helpen en de veiligheid en het welzijn te waarborgen En ik zal je iets vertellen, ik hou van ze. Een 'als ik een wedergeboren kauw was Je weet dat ik je zou helpen, ja dat zou ik doen Een 'als ik een wedergeboren kauw was Je weet dat ik er zou zijn als ik kon. En 'Ik zal je nog iets anders vertellen wat een kauw me vertelde 'Je pikorde is helemaal verkeerd', zei hij 'Je verbrandt je boek en al snel zul je niet beter zijn Dan de vis in de zee Luister naar mij". Een 'als ik een wedergeboren kauw was Je weet dat ik je zou helpen, ja dat zou ik doen Een 'als ik een wedergeboren kauw was Je weet dat ik er zou zijn en dat ik dat zou doen.