Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: jenny

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - jenny ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jenny? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jenny .

Origineel

Jenny, Jenny, I love you Jenny Jenny, Jenny, I long for you There's not any one I'd prefer to Jenny, Jenny, I love you. One day soon, one day soon One day soon, one day soon. My Jenny, she'lle and meet me Jenny, Jenny that won't be long There's not many days to go now Then my Jenny won't prove me wrong. When I was very far away an' thought that she might not stay In love with me but she'd write that she's longing for the day . . . Ie home. Jenny, it won't be long now Then my silly doubts will go Jenny, Jenny, I love you Jenny Oh Jenny, I long for you. One day soon, one day soon One day soon, one day soon. When I was very far away I thought that she might not stay In love with me but she'd write that she's longing for the day . . . Ie home. Jenny, it won't be long now Then my silly doubts will go Jenny, Jenny, I love you Jenny Oh Jenny, I long for you. One day soon, one day soon One day soon, one day soon One day soon, one day soon One day soon, one day soon.

 

Vertaling

Jenny, Jenny, ik hou van je Jenny Jenny, Jenny, ik verlang naar je Niemand zou ik liever hebben Jenny, Jenny, ik hou van je. Binnenkort een dag, binnenkort een dag Binnenkort een dag, binnenkort een dag. Mijn Jenny, ze zal me ontmoeten Jenny, Jenny, dat zal niet lang meer duren Er zijn nu niet veel dagen te gaan Dan bewijst mijn Jenny niet dat ik ongelijk heb. Toen ik heel ver weg was, dacht ik dat ze misschien niet zou blijven Verliefd op mij, maar ze zou schrijven dat ze naar de dag verlangt. . . Dat wil zeggen naar huis. Jenny, het zal niet lang meer duren Dan verdwijnen mijn domme twijfels Jenny, Jenny, ik hou van je Jenny Oh Jenny, ik verlang naar je. Binnenkort een dag, binnenkort een dag Binnenkort een dag, binnenkort een dag. Toen ik heel ver weg was, dacht ik dat ze misschien niet zou blijven Verliefd op mij, maar ze zou schrijven dat ze naar de dag verlangt. . . Dat wil zeggen naar huis. Jenny, het zal niet lang meer duren Dan verdwijnen mijn domme twijfels Jenny, Jenny, ik hou van je Jenny Oh Jenny, ik verlang naar je. Binnenkort een dag, binnenkort een dag Binnenkort een dag, binnenkort een dag Binnenkort een dag, binnenkort een dag Binnenkort een dag, binnenkort een dag.