Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: maybe i m right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - maybe i m right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe i m right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe i m right .

Origineel

Lately you are the girl I'm dreaming about And if I should venture to say Would you think me too forward or something like that Would you turn me away? Maybe I'm right, maybe I'm wrong But I get the feeling your love could be strong I might be misled, these feelings wasted So why don't you guide me and be mine tonight, tonight Simply, you are the girl I cannot erase For me there can be no doubt No matter what I do, my mind is amazed And you are the only way out Maybe I'm right, maybe I'm wrong But I get the feeling your love could be strong I've waited alas but love has nopass Why don't you guide me and be mine tonight

 

Vertaling

De laatste tijd ben jij het meisje waar ik van droom En als ik durf te zeggen Denk je dat ik te vooruit ben of zoiets Zou je me wegsturen? Misschien heb ik gelijk, misschien heb ik het mis Maar ik heb het gevoel dat je liefde sterk kan zijn Ik word misschien misleid, deze gevoelens zijn verspild Dus waarom leid je me niet en wees vanavond van mij Jij bent gewoon het meisje dat ik niet kan wissen Voor mij kan er geen twijfel over bestaan Wat ik ook doe, ik ben verbaasd En jij bent de enige uitweg Misschien heb ik gelijk, misschien heb ik het mis Maar ik heb het gevoel dat je liefde sterk kan zijn Ik heb helaas gewacht, maar liefde heeft nopass Waarom begeleid je me niet en wees vanavond de mijne