Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: miner

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - miner ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van miner? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals miner .

Origineel

He's in a very bad way Someone will tell his wife They'll run and fetch the doctor To try and save his life. He was the underground man A slave to rock and mud The self appointed cave man The nation's life blood. He did not own a mansion He drove not limousine His requirements were few to Make more amenable the seam. The rain has washed his body Laid out in surface light They'll run and fetch the curate To try and put things right.

 

Vertaling

Hij is heel slecht Iemand zal het zijn vrouw vertellen Ze rennen en halen de dokter Om te proberen zijn leven te redden. Hij was de ondergrondse man Een slaaf van rock en modder De zelfbenoemde grotman Het levensbloed van de natie. Hij bezat geen herenhuis Hij reed niet limousine Zijn eisen waren er weinig Maak de naad toegankelijker. De regen heeft zijn lichaam gewassen Aangelegd in oppervlakte licht Ze rennen en halen de predikant op Om te proberen de zaken recht te zetten.