Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: sometime next year

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - sometime next year ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sometime next year? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sometime next year .

Origineel

I could catch the next boat outa here But I still don't have the money An' if I leave, I won't get it Seems I got my timin' wrong again I was really hopin' to be with you But now we'll have to forget it So I'll just sit and write this letter An' let you read between the lines. About this time of night with the kids in bed And you with time to spare And your favourite songs And me I still listen to Jimmy Webb And Linda Ronstatd, and I'm sorry it's gone wrong And if you're soundin' worn and sad and lonely Then I'm still the man for you. INSTRUMENTAL An' if you're feelin' worn and sad and lonely Then I'm still the man for you.

 

Vertaling

Ik zou de volgende boot hier kunnen pakken Maar ik heb het geld nog steeds niet En als ik wegga, krijg ik het niet Het lijkt erop dat ik mijn tijd weer verkeerd heb Ik hoopte echt bij je te zijn Maar nu moeten we het vergeten Dus ik ga gewoon zitten en schrijf deze brief Een 'laat je tussen de regels lezen. Over deze avond met de kinderen in bed En je hebt tijd over En je favoriete liedjes En ik luister nog steeds naar Jimmy Webb En Linda Ronstatd, en het spijt me dat het fout is gegaan En als je versleten en verdrietig en eenzaam klinkt Dan ben ik nog steeds de man voor jou. INSTRUMENTEEL Een 'als je je versleten, verdrietig en eenzaam voelt Dan ben ik nog steeds de man voor jou.