Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: the mule

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - the mule ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the mule? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the mule .

Origineel

I could be happy, I could be glad I could be carefree, I could be bad Life would be worthwhile, I could be true I could be me, if it wasn't for you. I could be handsome, I could be rich I could be really out of this ditch Making my fortune, making my bed I could let fame go to my head. You keep your carrots, I don't want one I want my freedom, I want some fun Juxtaposition, what did I say What a position, I'm in today. You are my drawback, you are my pain Standing in my way, crowding my brain Why be so selfish, I'm just a fool Why be so stubborn, you're just a mule.

 

Vertaling

Ik zou blij kunnen zijn, ik zou blij kunnen zijn Ik kan zorgeloos zijn, ik kan slecht zijn Het leven zou de moeite waard zijn, ik zou waar kunnen zijn Ik zou mezelf kunnen zijn, als jij er niet was. Ik zou knap kunnen zijn, ik zou rijk kunnen zijn Ik zou echt uit deze greppel kunnen zijn Mijn fortuin verdienen, mijn bed opmaken Ik zou de roem naar mijn hoofd kunnen laten gaan. Jij bewaart je wortels, ik wil er geen Ik wil mijn vrijheid, ik wil wat plezier Nevenschikking, wat zei ik Wat een positie, ik zit vandaag in. Jij bent mijn nadeel, jij bent mijn pijn Staat me in de weg en verdringt mijn brein Waarom zo egoïstisch zijn, ik ben maar een idioot Waarom zo koppig zijn, je bent maar een ezel.