Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: thinking of something to do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - thinking of something to do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thinking of something to do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thinking of something to do .

Origineel

If I should tell you what I'm thinking of You might not ever speak to me If I should tell you what I'm thinking of You might not ever want to be Associated with a person as dubious as me Well I know I am, so what? I only love you And I'm only thinkin' of something to do. We've been friends for such a very long long time I wonder if you knew I could show you what it's all about sometime It's up to you. If you knew what's going on inside my mind You might not openly approve Yes if you knew what's going on inside my mind You might emphatically move That I should try and restrain myself and watch my Ps and Qs Well of course you would be right, but I am too 'Cause I'm only thinkin' of something to do INSTRUMENTAL

 

Vertaling

Als ik je zou vertellen waar ik aan denk Misschien spreek je nooit met me Als ik je zou vertellen waar ik aan denk Misschien wil je dat nooit zijn Geassocieerd met een persoon die zo twijfelachtig is als ik Nou, ik weet dat ik dat ben, dus wat? ik hou alleen van jou En ik denk alleen maar aan iets om te doen. We zijn al zo lang vrienden Ik vraag me af of je het wist Ik kan je eens laten zien waar het allemaal om draait Het is aan jou. Als je wist wat er in mijn hoofd omgaat Je keurt het misschien niet openlijk goed Ja, als je wist wat er in mijn hoofd omgaat Je zou nadrukkelijk kunnen verhuizen Dat ik mezelf in bedwang moet houden en naar mijn Ps en Q's moet kijken Natuurlijk heb je gelijk, maar ik ook Omdat ik alleen maar denk aan iets om te doen INSTRUMENTEEL