Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: trousers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - trousers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trousers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trousers .

Origineel

This is a story about a pair or trousers It deals with a lack of a sense of humour Or rather a lack of imagination . . I would like to know, where you put my trousers I really must go, please give me my trousers Well it's stopped raining, they must have dried by now So let's stop gaming, you'll get me in an awful row. This joke's gone too far, I feel absolutely daft Over-parked my car, and what's more I feel the draught What to you hope to gain, by my being trouserless? Oh I could curse the rain, for getting me in such a mess. Someone's going toe, why don't you be reasonable? Now you've had your fun, won't you please be sensible? How long can this go on? I've looked most everywhere To put my trousers on, and now I really just don't care.

 

Vertaling

Dit is een verhaal over een paar of broek Het gaat over een gebrek aan gevoel voor humor Of liever een gebrek aan fantasie. . Ik zou graag willen weten waar je mijn broek legt Ik moet echt gaan, geef me alsjeblieft mijn broek Nou, het is opgehouden met regenen, ze moeten nu wel droog zijn Dus laten we stoppen met gamen, je brengt me in een verschrikkelijke rij. Deze grap is te ver gegaan, ik voel me absoluut gek Ik heb mijn auto te veel geparkeerd en bovendien voel ik de tocht Wat hoop je te winnen door mijn broekloos te zijn? Oh, ik zou de regen kunnen vervloeken, omdat ze me in zo'n puinhoop hebben gebracht. Iemand gaat toe, waarom doe je niet redelijk? Nu heb je plezier gehad, wil je alsjeblieft verstandig zijn? Hoe lang kan dit doorgaan? Ik heb bijna overal gekeken Om mijn broek aan te trekken, en nu kan het me echt niets schelen.