Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: turbo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - turbo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turbo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turbo .

Origineel

Have you got a turbo wrist watch? Got a turbo vacuum? Have you got a turbo washing machine? An' a turbo car? When you ask 'em what it means They look blank and say "it's the latest thing". Turbo - what does it mean? Well don't tell me - I don't wanna know! I've had a turbo watch for ages Gains five minutes every day The wife goes turbo when she vacuums She calls it "hurry up" The washing machine's always been turbo We kick it and it starts again As for the car - don't say "turbo" in front of her please She gets ratty - and won't start. When you ask 'em what it means They look blank and say "it's the latest thing". Turbo - what does it mean? Don't tell me - I don't wanna know! Must be fast, powerful, great Better - best - consummate; get - Turbo - what does it mean? Don't tell me - I don't wanna know! Turbo - what does it mean? Don't tell me - I don't wanna know! (Repeat and fade).

 

Vertaling

Heb je een turbo-polshorloge? Heb je een turbovacuüm? Heeft u een turbo-wasmachine? Een 'turbo-auto? Als je ze vraagt ??wat het betekent Ze zien er leeg uit en zeggen "het is het nieuwste". Turbo - wat betekent het? Zeg het me niet - ik wil het niet weten! Ik heb al jaren een turbohorloge Krijgt elke dag vijf minuten De vrouw wordt turbo als ze stofzuigt Ze noemt het "schiet op" De wasmachine is altijd turbo geweest We trappen erop en het begint opnieuw Wat betreft de auto - zeg alsjeblieft niet "turbo" voor haar Ze wordt gemeen - en wil niet starten. Als je ze vraagt ??wat het betekent Ze zien er leeg uit en zeggen "het is het nieuwste". Turbo - wat betekent het? Zeg het me niet - ik wil het niet weten! Moet snel, krachtig en geweldig zijn Beter - best - volmaakt; krijgen - Turbo - wat betekent het? Zeg het me niet - ik wil het niet weten! Turbo - wat betekent het? Zeg het me niet - ik wil het niet weten! (Herhaal en vervaag).