Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clifford t ward Songtekst: you knock when you shoulde in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clifford t ward - you knock when you shoulde in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you knock when you shoulde in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clifford t ward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clifford t ward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you knock when you shoulde in .

Origineel

I kinda worry about you You're not the same girl anymore But I don't know what I can do To make it like it was before. I gave you everything you asked for I like to think I gave a little more But you've given back the things we cared for And now you've got this funny thing about the door. You knock when you shoulde in You stop where we could begin Don't you care for me - girl? Or is it as I half expected? I've tried to figure were I went wrong Perhaps I loved that girl too much Or maybe it's gone on too long And we've grown simply out of touch. It's difficult to rearrange After I'd grown attached to you But now I notice such a change In all the little things you do. You knock when you shoulde in You stop where we could begin Don't you care for me - girl? Or is it as I half expected?

 

Vertaling

Ik maak me een beetje zorgen over jou Je bent niet meer hetzelfde meisje Maar ik weet niet wat ik kan doen Om het te maken zoals het eerder was. Ik heb je alles gegeven waar je om vroeg Ik denk graag dat ik wat meer heb gegeven Maar je hebt de dingen teruggegeven waar we om gaven En nu heb je het grappige van de deur. Je klopt als je binnenkomt Jij stopt waar we kunnen beginnen Geef je niet om mij - meisje? Of is het zoals ik half verwachtte? Ik heb geprobeerd uit te zoeken waar ik fout zat Misschien hield ik te veel van dat meisje Of misschien duurt het te lang En we zijn gewoon uit contact gegroeid. Het is moeilijk te herschikken Nadat ik aan je gehecht was geraakt Maar nu merk ik zo'n verandering In alle kleine dingen die je doet. Je klopt als je binnenkomt Jij stopt waar we kunnen beginnen Geef je niet om mij - meisje? Of is het zoals ik half verwachtte?