Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: climate control Songtekst: a bouquet of hate an ocean of questions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: climate control - a bouquet of hate an ocean of questions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a bouquet of hate an ocean of questions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van climate control! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van climate control en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a bouquet of hate an ocean of questions .

Origineel

Theres something about the way you move tonight Gliding across the floor like you dont feel at all Theres something I need to say, can we move aside? The glass of your eyes shows me you dont care Please tell me you need to stay Youve had enough time to think Do you intend to change? Im not ignoring you, just blocking you out I wont accept apologies from someone who is dead inside Bleed me out, leave me dry, you suffocate the tears I cry Four cursed words! Lets try being friends Bitterness embraced, the devils might care Your calloused heart feels no remorse Its blackened out! Its blackened out. Theres a distant light that burns your eyes That light is the truth that youre scared of Dont tell me you feel the same as you did before Your lies draw me in to false comforts once more If only I had no shame Id burn your ears with my rash words You plague my thoughts and say Im ignoring you and blocking you out I wont accept apologies from someone who is dead inside Bleed me out, leave me dry, you suffocate the tears I cry Four cursed words! Lets make this work Bitterness embraced, the devils might care Your calloused heart feels no remorse Its blackened out! Its blackened out.

 

Vertaling

Er is iets aan de manier waarop je vanavond beweegt Glijdend over de vloer alsof je helemaal niets voelt Er is iets dat ik moet zeggen, kunnen we opzij gaan? Het glas van je ogen laat me zien dat het je niet kan schelen Zeg me alsjeblieft dat je moet blijven Je hebt genoeg tijd gehad om na te denken. Ben je van plan te veranderen? Ik negeer je niet, ik blokkeer je gewoon. Ik accepteer geen verontschuldigingen van iemand die van binnen dood is Bloed me leeg, laat me droog staan, je verstikt de tranen die ik huil. Vier vervloekte woorden. Laten we proberen vrienden te zijn Bitterheid omarmd, de duivel kan het schelen Je eeltige hart voelt geen berouw Het is zwart geblakerd! Het is zwart geblakerd. Er is een ver licht dat in je ogen brandt. Dat licht is de waarheid waar je bang voor bent Zeg me niet dat je je nog net zo voelt als vroeger. Je leugens lokken me weer naar valse troost Als ik maar geen schaamte had Ik zou je oren verbranden met mijn onbezonnen woorden Je plaagt mijn gedachten en zegt Ik negeer je en blokkeer je Ik accepteer geen verontschuldigingen van iemand die van binnen dood is Bloed me leeg, laat me droog staan, je verstikt de tranen die ik huil Vier vervloekte woorden. Laten we dit laten werken Bitterheid omarmd, de duivel kan het schelen Je eeltige hart voelt geen berouw Het is zwart geblakerd! Het is zwart geblakerd.