Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clint black Songtekst: a change in the air

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clint black - a change in the air ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a change in the air? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clint black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clint black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a change in the air .

Origineel

There's something talkin' in the wind Whispering through the trees That feeling in my bones again Just puts me right at ease It takes me back to all the times I' ve been here before But crossroads, old familiar signs Tell me there's something more Can't explain, there's something strange about the early fall It's comfort leaving me without a care I remain but everything around me hears the call And tonight I feel a change in the air The leaves are turning, soon they'll fall There's a norther blowing in The memories flowin', I recall Those changes in the wind But I can never try to understand There's nothing you can hold in your hand Can't explain, there's something strange about the early fall It's comfort leaving me without a care I remain but everything around me hears the call And tonight I feel a change in the air Yes I'll surely feel a change in the air

 

Vertaling

There's something talkin' in the wind Fluisterend door de bomen Dat gevoel in mijn botten weer Just puts me at ease Het brengt me terug naar al die keren Ik ben hier eerder geweest Maar kruispunten, oude vertrouwde tekens Tell me there's something more Ik kan het niet uitleggen, er is iets vreemds aan de vroege herfst Het is troost die me zorgeloos achterlaat Ik blijf maar alles om me heen hoort de roep En vanavond voel ik een verandering in de lucht De bladeren verkleuren, binnenkort zullen ze vallen There's a norther blowing in De herinneringen stromen, ik herinner me Die veranderingen in de wind Maar ik kan nooit proberen te begrijpen Er is niets dat je in je hand kunt houden Ik kan het niet uitleggen, er is iets vreemds aan de vroege herfst Het is troost die me zorgeloos achterlaat Ik blijf maar alles om me heen hoort de roep En vanavond voel ik een verandering in de lucht Ja, ik zal zeker een verandering in de lucht voelen