Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clint black Songtekst: half the man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clint black - half the man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van half the man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clint black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clint black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals half the man .

Origineel

She's every reason I take so much work on And every reason I take so much time at home And every single reason why I'm so much stronger And every reason I could never be alone Look at me, you'll see who I've found I'm beside myself whenever she's around Without her, you'd see a different man It's what she makes of me, she's half the man I am When the rivers all run dry, she finds the water And when everything is dark, she finds the light And when it's time to fly, she's flying with me With her on the wing, we balance out just right Look at me, you'll see who I've found I'm beside myself whenever she's around Without her, you'd see a different man It's what she makes of me, she's half the man I am I'm what she's made of me, she's half the man I am

 

Vertaling

Zij is elke reden waarom ik zoveel werk op me neem En elke reden waarom ik zoveel tijd thuis doorbreng En elke reden waarom ik zo veel sterker ben En elke reden waarom ik nooit alleen zou kunnen zijn Kijk naar me en je zult zien wie ik gevonden heb Ik ben buiten mezelf als zij in de buurt is Zonder haar, zou je een andere man zien Het is wat ze van me maakt, ze is de helft van de man die ik ben Als de rivieren opdrogen, vindt zij het water En als alles donker is, vindt zij het licht En als het tijd is om te vliegen, vliegt ze met me mee With her on the wing, we balance out just right Kijk naar me en je zult zien wie ik gevonden heb Ik ben buiten mezelf als zij in de buurt is Zonder haar, zou je een andere man zien Het is wat ze van me maakt, ze is de helft van de man die ik ben Ik ben wat zij van mij maakt, zij is de helft van de man die ik ben