Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: closed heart surgery Songtekst: fuck you delilah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: closed heart surgery - fuck you delilah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fuck you delilah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van closed heart surgery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van closed heart surgery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fuck you delilah .

Origineel

You make me sick. You fuckin' bitch. You broke my heart. And gone so far. You ain't worth shit. You cheatin' bitch. You know who you are. Can't stand the west coast. So she had to leave. I packed her bags. She moved to n-y-c. It wasn't cali livin'. Everything was a given. Wanted money, fast cars. And kristal sippin. I ain't about that. All i got is my music. It was loud n' clear. This bitch was abusive. Put up with her shit. The cheatin and lyin'. If not for l-o-v-e. I wouldn't be tryin'. Hate the late night clubbin'. Alcohol consumption. If it wasn't one thing. It was always somethin. She loves that attention. And did i mention. That i paid for her car. And the room. That we lived in. That wasn't even. Enough for you. Was it delilah. Don't even know. You did me wrong. Let me remind ya. Left me here. For a life. That's better. I'll be. Chillin in Cali. You rot. In New York weather. You make me sick. You fuckin' bitch. You broke my heart. And gone so far. You ain't worth shit. You cheatin' bitch. You know who you are. Call her Delilah. More like the liar. Cause the truth. Never seemed. To come out her mouth. She got around town. That didn't stop me. I've made mistakes. And this one cost me. lookin out for dimes. She shined bright. I picked her up tails. That's bad luck as hell. Can't stop the hate. 1000 miles apart. Hope this song reminds. How fucked up you are. How messed up. It is that you. Left me here. For 2 years. For ya dead end career. Not even worth this track. But it had to be said. what i thought was good. Was bad in the end. It was only a game. That i didn't wanna play. All i got in the end. Was a song with ya name. I know it's done. We'll never feel the same. But when it comes to us. You're the one to blame. You make me sick you. Fuckin' bitch. You broke my heart. And gone so far. You ain't worth. Shit you cheatin' bitch. You know who you are. Hey Delilah. Fuck you Delilah

 

Vertaling

Je maakt me ziek. Jij verdomde teef. Je hebt mijn hart gebroken. En bent zo ver gegaan. Je bent niets waard. Jij bedriegende teef. Je weet wie je bent. Ik kan niet tegen de westkust. Dus moest ze weg. Ik heb haar koffers gepakt. Ze verhuisde naar N-Y-C. Het was geen Cali leven. Alles was een gegeven. Wilde geld, snelle auto's. En kristal drinken. Ik ben daar niet mee bezig. Alles wat ik heb is mijn muziek. Het was luid en duidelijk. Deze trut was gewelddadig. Ik moest haar shit accepteren. Het bedriegen en liegen. Als het niet voor I-o-V-E was. Zou ik het niet proberen. Haat de late nacht clubbin'. Alcoholgebruik. Als het niet één ding was. Het was altijd iets. Ze houdt van die aandacht. En heb ik al gezegd. Dat ik voor haar auto heb betaald. En de kamer. Die we bewoonden. Dat was niet eens. Genoeg voor jou. Was het Delilah. Ik weet het niet eens. Je hebt me onrecht aangedaan. Laat me je eraan herinneren. Liet me hier. Voor een leven. Dat is beter. Ik ga wel. Chillen in Cali. Jij rot weg. In New York weer. Je maakt me ziek. Jij verdomde teef. Je brak mijn hart. En zo ver gegaan. Je bent niets waard. Jij bedriegende teef. Je weet wie je bent. Noem haar Delilah. Meer zoals de leugenaar. Want de waarheid. Kwam nooit. uit haar mond te komen. Ze ging door de stad. Dat hield mij niet tegen. Ik heb fouten gemaakt. En deze heeft me wat gekost. op zoek naar dubbeltjes. Ze scheen helder. Ik pikte haar op. Dat is pech als de hel. Ik kan de haat niet stoppen. 1000 mijl uit elkaar. Ik hoop dat dit liedje je herinnert. Hoe verknald je bent. Hoe verknald. Het is dat jij. Me hier achterliet. Voor 2 jaar. Voor je doodlopende carrière. Niet eens de moeite waard dit nummer. Maar het moest gezegd worden. Wat ik dacht dat goed was. Was slecht op het einde. Het was maar een spel. Dat ik niet wilde spelen. Alles wat ik op het einde kreeg. was een liedje met jouw naam. Ik weet dat het gedaan is. We zullen ons nooit meer hetzelfde voelen. Maar als het op ons aankomt. Jij bent degene die de schuld krijgt. Je maakt me ziek. Verdomde teef. Je hebt mijn hart gebroken. En bent zo ver gegaan. Je bent het niet waard. Shit, jij bedriegende teef. Je weet wie je bent. Hey Delilah. Fuck you Delilah