Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cloud control Songtekst: dojo rising

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cloud control - dojo rising ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dojo rising? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cloud control! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cloud control en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dojo rising .

Origineel

I could beat my-self down You don't need to bother If I didn't mind the distance It would probably make me stronger Give it to me easy Give it to me hard Just wanna get get get lit, yeah Then I'm gonna break your heart Should have probably told you from the start But I'm lazy And I don't want anything, yeah And I don't want anything, yeah Alright I could talk to your boss Meet him in the car park Let's talk about logistics That will make me feel so, good Give it to me easy Give it to me hard Just wanna get, get, get lit, yeah Then I'm gonna break your heart Should have probably told you from the start But I'm lazy And I don't want anything, yeah (and I don't want anything) And I don't want anything, yeah (and I don't want anything) And I don't want anything, yeah (and I don't want anything) And I don't want anything, yeah (and I don't want anything) Give it to me easy, Give it to me hard Get lit Give it to me easy, Give it to me hard (trillo on hard) And I don't want anything, Oooh-ooooooh-oooh, oooh-ooooooh Get lit Oooh-ooooooh-oooh, oooh-ooooooh And I don't want, h'and I, Get get get get get get geta geta geta geta geta geta geta get Get lit Get get get geta geta geta geta geta get geta geta geta geta And I don't want anything

 

Vertaling

Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Je hoeft je niet druk te maken Als ik de afstand niet erg zou vinden Het zou me waarschijnlijk sterker maken Geef het aan mij gemakkelijk Give it to me hard Just wanna get get lit, yeah Dan ga ik je hart breken Should have probably told you from the start But I'm lazy En ik wil niets, yeah And I don't want anything, yeah Oké Ik zou met je baas kunnen praten. Ontmoet hem op de parkeerplaats. Laten we het over logistiek hebben. Dat zal me zo goed laten voelen. Geef het me gemakkelijk. Give it to me hard Just wanna get, get, get lit, yeah Then I'm gonna break your heart Should have probably told you from the start But I'm lazy And I don't want anything, yeah (and I don't want anything) And I don't want anything, yeah (and I don't want anything) And I don't want anything, yeah (and I don't want anything) And I don't want anything, yeah (and I don't want anything) Geef het aan mij gemakkelijk, Give it to me hard Get lit Give it to me easy, Give it to me hard (trillo op hard) And I don't want anything, Oooh-ooooooh-oooh, oooh-ooooooh Get lit Oooh-ooooooh-oooh, oooh-ooooooh En ik wil niet, h'en ik, Get get get get get get geta geta geta geta geta geta geta Get lit Get get geta geta geta geta geta geta geta geta And I don't want anything