Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cloud nothings Songtekst: wasted days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cloud nothings - wasted days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wasted days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cloud nothings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cloud nothings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wasted days .

Origineel

I know My life's not gonna change And I'll live Through all these wasted days Never thought That I'd end up this way And I know It's gonna stay the same. I thought I would Be more Than this. I know I'm losing all my time Can't believe That it was all mine Feeling sick But I don't know why Getting tired Of living till I die.

 

Vertaling

ik weet Mijn leven zal niet veranderen En ik zal leven Door al deze verspilde dagen Nooit gedacht Dat ik zo zou eindigen En ik weet Het blijft hetzelfde. ik dacht ik zou Wees meer Dan dit. ik weet Ik verlies al mijn tijd Ik kan het niet geloven Dat het allemaal van mij was Ziek voelen Maar ik weet niet waarom Moe worden Van leven tot ik sterf.